ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι αλήθεια ότι το νερό της βρύσης και των εμφιαλωμένων ευθύνεται για πολλές ασθένειες;

Περισσότερα

Το νερό μου χλωριώνεται. Είναι το χλώριο επιβλαβές;

Περισσότερα

Ορισμένοι άνθρωποι επιλέγουν σαν λύση το εμφιαλωμένο νερό. Είναι όμως ασφαλές για την υγεία τους;

Περισσότερα

Πρέπει να χρησιμοποιούμε καθαρό νερό και στα φαγητά μας και στα ροφήματά μας;

Περισσότερα

Πρέπει να πλένουμε τα τρόφιμα μας (φρούτα, λαχανικά, κρέας, ψάρι κ.λ.π) με καθαρό φιλτραρισμένο νερό;

Περισσότερα

 

 

Κερδίστε συστήνοντας φίλους στην Camelot

 

 

 

Φίλτρο νερού Imperial Maximum

Φίλτρο νερού Imperial Maximum

Δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση πάνω στον πάγκο της κουζίνας στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και αρκετές ακόμη περιοχές.
 
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
Camelot
Σε Απόθεμα

Το πιο εγγυημένο σύστημα καθαρισμού του νερού που υπάρχει διεθνώς είναι το Imperial Maximum Club Water System της Camelot, το οποίο κατασκευάζεται στην Αμερική από τα εργοστάσια μας Legacy. Μετά από πολλά χρόνια επίπονων ερευνών πολλών διακεκριμένων επιστημόνων και αφού ξοδεύθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια μελετώντας το πρόβλημα σε βάθος κατασκεύασαν το ΤΕΛΕΙΟ. Κατασκεύασαν το υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού του νερού Imperial Maximum Club Water System (K6845). Δηλαδή την τρίτη γενιά των Imperial με μεμβράνες 0.1 Μάϊκρον που απομακρύνουν όλες τις βλαβερές ουσίες και όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς από το νερό μας και δίνοντας μας το καθαρότερο αποδεδειγμένα νερό με όλα τα χρήσιμα μεταλλικά του άλατα. Η συσκευή Imperial Maximum Club Water System της Camelot εξετάσθηκε από δεκάδες χημικά ιατρικά εργαστήρια ανά τον κόσμο όπως τα Spectrum Laboratories Αμερικής, το Ortech International, το WQA, το N.S.F. International και πληρεί τα στάνταρτς NSF/ANSI 53 και 42 για το μηχάνημα και το ανταλλακτικό (KSA1255). Επίσης εξετάσθηκε από το Υπουργείο Υγειονομικών Υπηρεσιών της Πολιτείας της Καλιφόρνιας και του Wisconsin από όπου φέρει και το πιστοποιητικό που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του Imperial Maximum Club Water System να καθαρίζει 15.000 λίτρα νερό από οτιδήποτε είναι επικίνδυνο για την υγεία μας, είτε ρύπο, είτε επικίνδυνο παθογόνο μικροοργανισμό. Το Imperial Maximum Club Water System εξετάστηκε επίσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης από το εργαστήριο Ελέγχου Περιβάλλοντος-Τμήμα Χημείας, τα δε αποτελέσματα αποδεικνύουν περίτρανα τη συνεισφορά του στη διαφύλαξη της υγείας του ανθρώπου.

Το σύστημα Imperial Maximum αφαιρεί αποτελεσματικά όλους τους επικίνδυνους χημικούς ρύπους και όλους τους επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς όπως π.χ. βενζίνη, χλωροφόρμιο, φυτοφάρμακα, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, υπολειμματικό χλώριο, κακή γεύση, μυρωδιά, θολότητα, βακτηρίδια κ.λ.π.

Από τι είναι κατασκευασμένο το Imperial Maximum
Το εξωτερικό περίβλημα είναι από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι με εγγύηση εφ'όρου ζωής. Εσωτερικά και εξωτερικά το σύστημα Imperial Maximum είναι κατασκευασμένο με αξιοπιστία και ποιότητα από υλικά εγκεκριμένα από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων της Αμερικής F.D.A. Σε κάθε βήμα κατασκευής του συστήματος Imperial Maximum γίνονται έλεγχοι ποιότητας, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι κάθε σύστημα Imperial Maximum είναι απόλυτα σύμφωνο με τα στάνταρτ κατασκευής που έχουν τεθεί.

Στάδια καθαρισμού του νερού
Στην καρδιά του συστήματος Imperial Maximum Club Water System υπάρχει το πολυφίλτρο 12 σταδίων που καθαρίζει το νερό από όλους τους ρύπους και όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Το νερό περνάει από το πρώτο στάδιο που αποτελείται από 5 μεμβράνες που αφαιρούν αρχικά από το νερό τα σωματίδια μεγαλύτερης διαμέτρου και προχωρώντας τα μικρότερης διαμέτρου. Μετά περνάει από το δεύτερο στάδιο που αποτελείται από 5 μεμβράνες που αφαιρούν τη βρωμιά, τη λάσπη, τη σκουριά, τη θολότητα, τις ίνες αμιάντου, τον θειώδη σίδηρο, σωματίδια μαγγανίου και άλλους ρύπους. Στο τρίτο στάδιο, το νερό περνάει από ειδικά επεξεργασμένο φαρμακευτικό άνθρακα που η δυνατότητα απορρόφησης του ισούται με 405.000 τετραγωνικά μέτρα. έτσι αφαιρεί με αποτελεσματικότητα οργανικούς και ανόργανους μολυντές όπως φυτοφάρμακα, υπολειμματικό χλώριο, τα υψηλής τοξικότητας τριχαλομεθάνια, μόλυβδο και οποιοδήποτε άλλο ρύπο. Στην καρδιά του συστήματος υπάρχουν το τέταρτο και το πέμπτο στάδιο που αποτελούνται απο ειδικές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας 0.1 Μαϊκρον, δηλαδή 1/10 του μικρού που είναι πατέντα και ονομάζονται ΟΥΛΤΙΠΟΡ και Ν 66. Είναι δε ειδικά σχεδιασμένες να απομακρύνουν όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς από το νερό όπως τύφου, δυσεντερίας, σαλμονέλας κ.λ.π. Η μικρότερη διάμετρος ενός παθογόνου μικροοργανισμού είναι 0.7 Μαϊκρον. Το Imperial Maximum έχει μεμβράνες 0.1 Μαϊκρον δηλαδή 7 φορές μικρότερη διάμετρο. Το ORTECH INTERNATIONAL από το 1988 με συνεχή πειράματα απέδειξε ότι το Imperial Maximum Club Water System αφαιρεί όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Πατήστε κάτω αριστερά για να ανοίξετε το προσπέκτους σε pdf καθώς και δεξιά για τα πιστοποιητικά.

        Προσπέκτους φίλτρο νερού imperial        Πιστοποιητικά φίλτρου νερού imperial        

Πατήστε στο κάτω μέρος για να δείτε το Video του Imperial Maximum

Πατήστε στο κάτω μέρος για να δείτε εντυπωσιακό πείραμα με το Imperial

Αν βρεθεί ανώτερη ποιότητα νερού από το Imperial Maximum η Camelot International Health Organization προσφέρει 300.000 ευρώ.

Πριν επιλέξετε κάποιο φίλτρο από εμάς ή από αλλού διαβάστε και ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν είναι να επιλέξετε ένα σύστημα καθαρισμού νερού καθώς και διαβάστε και τις συχνές ερωτήσεις. Πατήστε εδώ για επιλογή Φίλτρου Νερού.

Φίλες και φίλοι,
Για την υγεία μας δεν μπορούμε να κάνουμε επιπόλαιες αγορές. Εάν αγοράσουμε ένα οποιοδήποτε φίλτρο με το οποίο απλά θα καθαρίζουμε το νερό μας από το χρώμα, άσχημη μυρωδιά ή λίγο χλώριο, χωρίς να μας αφαιρεί αποδεδειγμένα 100% όλους τους επικίνδυνους ρύπους και όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς τότε απλώς κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά μας και έχουμε την ψευδαίσθηση ότι πίνουμε καθαρό νερό, αλλά δεν πίνουμε. Γι'αυτό ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στον εαυτό μας και την οικογένειά μας να χρησιμοποιήσουμε την πιο σίγουρη λύση από αυτές που ήδη υπάρχουν.

Μήκος (cm):
20
Πλάτος (cm):
21
Ύψος (cm):
38
Διάρκεια ανταλλακτικού φίλτρου:
1 έτος
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας:
85F ή 29.5C
Μέγιστη πίεση λειτουργίας (psig):
125
Ελάχιστη πίεση λειτουργίας (psig):
25
Διάμετρος ικανότητας καθαρισμού micron:
0.1
Ποσότητα λίτρων καθαρισμού νερού (L):
15000

Πατήστε κάτω την εικόνα για τα πιστοποιητικά.

Πιστοποιητικά φίλτρου νερού imperial

Πατήστε στο κάτω μέρος για να δείτε το Video του Imperial Maximum

Πατήστε στο κάτω μέρος για να δείτε εντυπωσιακό πείραμα με το Imperial

Πατήστε κάτω την εικόνα για να δείτε το προσπέκτους.

Προσπέκτους φίλτρο νερού imperial

Εξαιρετικό νερό, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ένα μόνο μειονέκτημα που εδώ και χρόνια δεν το έχω λύσει. Το βρυσάκι στάζει. Τί εξαέρωση έχω κάνει στο φίλτρο, τί χίλια δυο άλλα, εξακολουθεί να μου σπάει τα νεύρα. Ευχαριστώ
Γνωρίζω τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το νερό της βρύσης στον οργανισμό με τα διάφορα χημικά και κυρίως το χλώριο εδώ και πολλά χρόνια. Γι’αυτό και είχα προμηθευτεί κάποιο φτηνό φίλτρο νομίζοντας ότι έτσι έχω λύσει το πρόβλημά μου όμως δεν ήταν σωστή επιλογή μια που δεν το είχα ψάξει σωστά. Είχα ακούσει για το Imperial Maximum ότι είναι το καλύτερο φίλτρο νερού και είναι η σίγουρη λύση για να έχω καθαρό υγιεινό νερό και ότι είναι επί τόσα χρόνια στην αγορά. Προμηθεύτηκα το Imperial Maximum φίλτρο νερού και τρία χρόνια τώρα έχω σιγουρευτεί για την καλύτερη ποιότητα νερού και service της Camelot που προσφέρει.
Κάθε 2-3 χρόνια έπρεπε να κάνω εγχείρηση για πέτρα στα νεφρά. Η ζωή μου ήταν πραγματική κόλαση. Τώρα και 12 χρόνια πίνω νερό από το Imperial και έλυσα 100% το πρόβλημα μου. Δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα. Σας ευχαριστώ Camelot.
Γράψτε μια κριτική

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

190.00

Το σύστημα καθαρισμού του νερού Columbia, ένα από τα καλύτερα φίλτρα νερού βρύσης στον κόσμο, είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι μιας και πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι το νερό της βρύσης είναι ο κύριο παράγοντας σκλήρυνσης των αρτηριών, καρδιοπαθειών, καρδιακών προσβολών, νεφροπαθειών, υψηλής πίεσης, επάρατο ασθένεια και πολλών άλλων εκφυλιστικών ασθενειών.

Υπάρχουν 2 τρόποι απόκτησης: Αγορά (Αγορά μηχανήματος και αλλαγή φίλτρων 1 φορά το χρόνο) - Ενοικίαση (Η εταιρεία σας παρέχει το μηχάνημα ΔΩΡΕΑΝ και πληρώνετε ΜΟΝΟ τα φίλτρα 1 φορά το χρόνο).
Σε Απόθεμα
Camelot

119.00

Το οικιακό σύστημα καθαρισμού του νερού Columbia το οποίο είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι μιας και πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι το νερό της βρύσης είναι ο κύριο παράγοντας σκλήρυνσης των αρτηριών, καρδιοπαθειών, καρδιακών προσβολών, νεφροπαθειών, υψηλής πίεσης, επάρατο ασθένεια και πολλών άλλων εκφυλιστικών ασθενειών.

Υπάρχουν 2 τρόποι απόκτησης: Αγορά (Αγορά μηχανήματος και αλλαγή φίλτρων 1 φορά το χρόνο) - Ενοικίαση (Η εταιρεία σας παρέχει το μηχάνημα ΔΩΡΕΑΝ και πληρώνετε ΜΟΝΟ τα φίλτρα 1 φορά το χρόνο).
Camelot

119.00

Ένα από τα καλύτερα συστήματα καθαρισμού του νερού διεθνώς είναι το Imperial Plus της Camelot το οποίο κατασκευάζεται στην Αμερική.

Υπάρχουν 2 τρόποι απόκτησης: Αγορά (Αγορά μηχανήματος και αλλαγή φίλτρου 1 φορά το χρόνο) - Ενοικίαση (Η εταιρεία σας παρέχει το μηχάνημα ΔΩΡΕΑΝ και πληρώνετε ΜΟΝΟ το φίλτρο 1 φορά το χρόνο).
Σε Απόθεμα
Camelot