Προσφορά!

Κανάτα Φίλτρο Νερού Columbia Pot

69.00 39.00

Δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και αρκετές ακόμη περιοχές. Δείτε αναλυτικά εδώ

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: [POT1000] Κατηγορία:

Περιγραφή

Κανάτα Φίλτρο Νερού Columbia Pot

Σύστημα καθαρισμού του νερού (φίλτρο νερού)

Γνωρίζετε ότι το χλώριο το οποίο βρίσκεται στο πόσιμο νερό μας είναι η βασική αιτία για καρκίνο, αποβολές, βλάβες στο συκώτι και νεφρά, προβλήματα στην αναπαραγωγή και την γονιμότητα, νεφρικές παθήσεις, υπέρταση, βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα και σε πολλά άλλα;

Σας φοβίζει η σκέψη ότι το νερό της βρύσης περιέχει ένα κοκτέιλ δηλητηρίων όπως πέραν από το χλώριο, ίνες αμιάντου από τις αμιαντοσωληνώσεις, μόλυβδο από τις μολύβδινες σωληνώσεις, χημικά εντομοκτόνα από τα λιπάσματα των γεωργών και πολλά άλλα;

Σήμερα σε κάθε οικογένεια από στατιστικές μελέτες υπάρχει ένα άτομο τουλάχιστον που ασθένησε από καρδιά ή από επάρατο.

 

 

Έχετε ποτέ διερωτηθεί και σκεφτεί ότι μιας και το 70% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό τότε σε περίπτωση που δεν είναι απόλυτα καθαρό το πόσιμο νερό μας το πόσα προβλήματα στην υγεία μας μπορούν να δημιουργηθούν;

Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα δαπανάτε για εμφιαλωμένα νερά αμφίβολης ποιότητας τα οποία πολλές φορές είναι αλλοιωμένα λόγο των υψηλών θερμοκρασιών και της μη σωστής συντήρησης τους; Ακόμη αν μαγειρεύατε, φτιάχνατε τα ροφήματα σας, πίνατε και πλένατε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με εμφιαλωμένο νερό πόσα λίτρα θα θέλατε καθημερινά; Τουλάχιστον 10 δηλαδή τον μήνα 300 λίτρα και τον χρόνο πάνω από 3600 λίτρα και θα πληρώνατε το λιγότερο πάνω από 1900 Ευρώ.

Ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot με τις γνώσεις του γύρω απο το νερό μας και με τα 30 χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική αγορά έχει τη σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Το Columbia Pot Water Filtration & Purification System μας δίνει καθαρό υγιεινό νερό που πρέπει να πίνει ο καθένας από εμάς. Το νερό στο Columbia Pot φιλτράρεται από 5 στάδια υψηλής τεχνολογίας.

 

Κανάτα Φίλτρο Νερού Columbia Pot

 

Χαρακτηριστικά & ιδιότητες

ΚΕΡΑΜΙΚΟ
Το κεραμικό φίλτρο είναι κατασκευασμένο από μια ιδιαίτερα συμπιεσμένη κεραμική διατομική ουσία. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμότητα όπως έχει διαπιστωθεί μετά από εξετάσεις ειδικών. Η διάμετρος των πόρων του κεραμικού φίλτρου είναι 0.2 micron (η διάμετρος των βακτηριδίων είναι 0,7-1,0 micron). Η διάμετρος αυτή βοηθάει στο να φιλτράρει όλους τους ρύπους, τα μόρια σκόνης, άμμου, τα βακτηρίδια και για να εξασφαλίζει το νερό σας να είναι απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε επιβλαβείς ασθένειες όπως τύφο, χολέρα, δυσεντερία κλπ.

ΠΕΤΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΛΑΤΩΝ (Προαιρετικό)
Το συγκεκριμένο διάτρητο φίλτρο περιέχει διάφορα μεταλλικά άλατα που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός, όπως το κάλιο, το νάτριο, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και άλλα μεταλλικά στοιχεία που είναι ουσιαστικά για καλή υγεία.

ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ
Αυτό είναι το πιο προηγμένο και αποδοτικό φίλτρο που σχεδιάστηκε πρόσφατα στον κόσμο. Αυτό θα το διαπιστώσετε και εσείς. Χρειάζεται μόνο ένα φίλτρο για να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες, τα βακτηρίδια, τους μολυσματικούς παράγοντες, χλώριο, φυτοφάρμακα και όλες τις άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες, τα βαρέα μέταλλα κλπ. Διατηρεί δε, όλα τα καλά μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία στο νερό. Το φίλτρο παρέχει σε σας καθαρό υγιεινό και διαυγές νερό, χωρίς δυσάρεστη μυρωδιά. Κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με την υψηλή τεχνολογία 19 συνδυαζόμενων φυσικών πρώτων υλών σε ένα φίλτρο το οποίο αντέχει στην υψηλή πίεση και θερμοκρασία.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΡΥΣΗ
Το μαγνητικό πεδίο της γης συμβάλλει γενικά στην αύξηση της ζωτικότητας του ανθρώπινου σώματος. Για να εκμεταλλευτεί αυτή την ουσία, η βρύση εξόδου του υδάτινου συστήματος εγκαθίσταται με ειδικούς μαγνήτες ευθυγραμμισμένους με την πιο πρόσφατη τεχνολογία στα συστήματα καθαρισμού του νερού. Το μαγνητισμένο νερό εναρμονίζει τα ελεύθερα κινούμενα εξαγωγικά δομημένα μόρια νερού με τα υγρά του ανθρώπινου σώματος. Ακριβώς, όπως το φυσικό καθαρό υγιεινό μεταλλικό νερό την άνοιξη, προωθεί την υγεία και τη ζωτικότητα προσδίδοντας θεραπευτικές ιδιότητες.

*Αυτές οι μονάδες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε περιοχές όπου το νερό δεν είναι ασφαλές ή αγνώστου ποιότητας και όπου δεν γίνεται επαρκής απολύμανση. Επίσης δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιοχές που στο νερό υπάρχουν Νιτρικά προερχόμενα από περιττώματα ανθρώπων ή ζώων. Εάν υπάρχουν Νιτρικά στο νερό σας πρέπει πρώτα να πάρετε νερό φιλτραρισμένο από το Columbia Pot και να το εξετάσετε με τον χημικό σας. Αν αφαιρούνται, τότε να χρησιμοποιήσετε το Columbia Pot.

Για περισσότερες διευκρινήσεις, πληροφορίες η παραγγελίες τα τηλέφωνα της εταιρίας μας είναι 2109574709. Μπορείτε να το παραγγείλετε και να το πληρώσετε με αντικαταβολή και ένας εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος μας θα έρθει κοντά σας να σας το εγκαταστήσει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να σας γίνει παρουσίαση ή επίδειξη του Columbia Pot στα γραφεία της εταιρίας χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας.

Θα ενθουσιαστείτε από την μεγάλη απόδοση του.

Χαρακτηριστικά

Μήκος (cm): 17
Πλάτος (cm): 17
Διάρκεια ανταλλακτικού φίλτρου: 1 έτος
Χωρητικότητα (L): 7

Κριτικές

Panagiota Zianika
Panagiota Zianika
19:50 09 Sep 19
Πολύ καλό και καθαρό νερό 😄
Εξαιρετική ιδέα το μπουκάλι με το φίλτρο, είναι ιδανικό για τα ταξίδια μας!! Ότι πρέπει για να εξασφαλίσουμε ότι πίνουμε καθαρό νερό.
Bill Brahos
Bill Brahos
15:01 30 Aug 19
Τέλειο νερό ειμαι πολυ ευχαριστημένος..!!!
Vana Gaganaki
Vana Gaganaki
19:14 26 Aug 19
Καθαρο υγιεινο νερο συγχαρητηρια
Giaggos Tsafis
Giaggos Tsafis
11:45 20 Aug 19
Πολύ καλό αποτέλεσμα σε γεύση & ποιότητα του νερού. Άψογη συνεργασία με τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Μανώλη στην Ρόδο , με απλά λόγια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ!!!Ευχαριστούμε πολύ
Demetris Protopapas
Demetris Protopapas
12:17 15 Aug 19
Εξαιρετική ποιότητα , καθαρό υγιεινό νερό
Aliona Zbughin
Aliona Zbughin
07:36 14 Aug 19
Μετά από πολλές επιλογές φίλτρων νερού, κατέλήξα σε Camelot, το νερό ειναι πεντακάθαρο, η κατσαρόλες δεν αφήνουν πέτρα μετα το βρασμό νερού, ο καφές βγαίνει υπέροχος, είμαι πολύ ευχαριστημένη και το συνηστώ ανεπιφήλακτα
Archontia Dekarl
Archontia Dekarl
12:10 11 Aug 19
Εξαίρετη ποιότητα!! Τα φίλτρα έχουν ποσότητα ενεργού φαρμακευτικου άνθρακα μεγαλύτερη απο αντίστοιχα άλλων εταιρειών!! Απαραίτητο για όλη την οικογένεια.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΝΕΡΌ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΩΜΆΕΙ. ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΆ.
Spyros Kera
Spyros Kera
09:53 08 Aug 19
καταπληκτικό!!έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
100% me diafora 6 xronia pelatis
Το καλύτερο φιλτρο της αγοράς με μεγάλη διαφορά.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ CAMELOT ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΎΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΡΌ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ
Πολυ καλο νερο, το προτείνω αναπιφυλακτα.
Tetty Kaliontzaki
Tetty Kaliontzaki
08:05 31 Jul 19
εξαιρετικη ποιοτητα νερου!
Nikos Mavroudis
Nikos Mavroudis
15:48 29 Jul 19
Πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό!!!! Το είχαν και γονείς μου. Το πήρα και εγώ. Πήρα το πιο ακριβό για την κουζίνα και για το μπάνιο. Το νερό δεν μυρίζει και σε τεστ που το υπέβαλα προσωπικά ο ίδιος, πάντα έβγαινε καθαρό!!!! Η εξυπηρέτηση άψογη, η τεχνική υποστήριξη ομοίως!!!! Ειλικρινά η καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα φίλτρα της αγοράς!!! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και ειδικά σε όσους έχουν μικρά παιδιά!!!!!
Vasilis Spanos
Vasilis Spanos
16:46 28 Jul 19
Το έχω 8 Χρόνια είμαι πολύ Ευχαριστημενος
Πεντακάθαρο και ποιοτικό νερό. Η camelot είναι εγγύηση και κορυφαία με διαφορά!
Paris Tourlos
Paris Tourlos
16:24 27 Jul 19
Ειναι το καλυτερο φιλτρο στην αγορα,ειναι οτι καλυτερο για την υγεια μας!
Dorina Dori
Dorina Dori
17:43 26 Jul 19
Το έχω το φίλτρο Αργυρόκαστρο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και το συστήνω παντού