Συσκευή Απόσταξης Νερού Aqua Vie

219.00599.00

Υπάρχουν 2 τρόποι απόκτησης:

  • Ενοικίαση (Η εταιρεία σας παρέχει το μηχάνημα ΔΩΡΕΑΝ και πληρώνετε ΜΟΝΟ 12 φυσίγγια μεταλλικών αλάτων για ένα χρόνο χρήσης).
  • Αγορά (Αγορά μηχανήματος και 12 φυσίγγια μεταλλικών αλάτων)

Δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και αρκετές ακόμη περιοχές. Δείτε αναλυτικά εδώ

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: [AV1000] Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Συσκευή Απόσταξης Νερού Aqua Vie

Η νέα παγκόσμια δύναμη για να έχετε πάντα εγγυημένα το καθαρότερο και υγιεινότερο νερό απ’οπου και εάν το πάρετε είτε από την βρύση, από πηγάδι, λίμνη ή ακόμα και από θάλασσα.

 

Το πιο εγγυημένο σύστημα καθαρισμού του νερού που υπάρχει διεθνώς ήταν έως σήμερα το Imperial Maximum Club Water System της Camelot και πλέον ήρθε να προστεθεί το Aqua Vie και το οποίο κατασκευάζεται και αυτό στην Αμερική.

Μετά από πολλά χρόνια επίπονων ερευνών πολλών διακεκριμένων επιστημόνων και αφού ξοδεύθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια μελετώντας το πρόβλημα σε βάθος κατασκεύασαν το ΤΕΛΕΙΟ για ακατάλληλα νερά που περιέχουν αρσενικό ή νιτρικά.

 

 

Η συσκευή Aqua Vie Water System της Camelot εξετάσθηκε από δεκάδες χημικά ιατρικά εργαστήρια ανά τον κόσμο και έχει πιστοποιηθεί με το Gold seal του Water Quality Association.

Το σύστημα Aqua Vie αφαιρεί 100% όλους τους επικίνδυνους χημικούς ρύπους και όλους τους επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς όπως π.χ. βενζίνη, χλωροφόρμιο, φυτοφάρμακα, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, εξασθενές χρώμιο, υπολειμματικό χλώριο, κακή γεύση, μυρωδιά, θολότητα, βακτηρίδια, καθώς επίσης τυχών νιτρικά αρσενικό κ.λ.π.

 

Από τι είναι κατασκευασμένο το Aqua Vie;

Εσωτερικά και εξωτερικά το σύστημα Aqua Vie είναι κατασκευασμένο με αξιοπιστία και ποιότητα από υλικά εγκεκριμένα από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων της Αμερικής F.D.A.

Σε κάθε βήμα κατασκευής του συστήματος Aqua Vieγίνονται έλεγχοι ποιότητας, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι κάθε σύστημα Aqua Vie είναι απόλυτα σύμφωνο με τα στάνταρτ κατασκευής που έχουν τεθεί.

 

Τρόπος καθαρισμού του νερού

To Aqua Vie αντιγράφει τον φυσικό καθαρισμό του νερού όπως γινόταν πριν εκατομμύρια χρόνια και μαζί με τον ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα και τα μεταλλικά άλατα που διαθέτει μας δίνει αποδεδειγμένα το καθαρότερο και υγιεινότερο νερό με το ποσοστό των μεταλλικών αλάτων που πραγματικά χρειαζόμαστε εμείς και η οικογένειά μας για την καλή μας υγεία.

Το AQUA VIE μας αφαιρεί 100% αρσενικό, εξασθενές χρώμιο, νιτρικά, νιτρώδη, βαρέα μέταλλα, χημικά εντομοκτόναχλώριο και γενικά όλα τα δηλητήρια, παθογόνους μικροοργανισμούς, ιούς άλλα και τα επικίνδυνα υποπροϊόντα τους.

Εν συνεχεία ξαναπροσλαμβάνει τα χρήσιμα μεταλλικά άλατα που χρειαζόμαστε τόσο πολύ για την καλή μας υγεία.

 

Ανεξάρτητα από που πήραμε το βρώμικο νερό δεν έχει σημασία αν είναι από λίμνη, πηγάδι, θάλασσα ή από άλλο μέρος, το αποτέλεσμα μετά τον καθαρισμό θα είναι το ίδιο. Δηλαδή θα έχουμε νερό εγγυημένα αγνό, καθαρό και υγιεινό.

 

Δίνοντας Καθαρό – Υγιεινό Νερό στα παιδιά μας και μαθαίνοντας τα να πίνουν την σωστή ποσότητα, τους εξασφαλίζουμε το καλύτερο δώρο που δεν είναι τίποτα άλλο από την Υγεία τους, γι’αυτό Aqua Vie!

 

Η ζωή και η υγεία είναι δώρα του θεού σε μας, τα οποία έχουμε καθήκον να τα διαφυλάξουμε και να τα διατηρήσουμε. Αλλά υπάρχει ένα άλλο δώρο το οποίο είναι πολυτιμότερο από οτιδήποτε άλλο και αυτό είναι τα παιδιά μας.

Είναι το πολυτιμότερο απόκτημα που διαθέτουμε. Το να βλέπουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται σε υγιείς και ευτυχισμένες υπάρξεις είναι η μεγαλύτερη χαρά και είναι κάτι ανεκτίμητο που δε γνωρίζει κανέναν περιορισμό.

Προκειμένου λοιπόν, να διαφυλάξουμε και να διατηρήσουμε την υγεία και ευτυχία των παιδιών μας, πρέπει πρώτα απ’όλα να τους παρέχουμε σωστό και αποδεδειγμένα καθαρό νερό, όπως το νερό του IMPERIAL και του AQUA VIE χωρίς ίνες αμιάντου, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, απόβλητα εργοστασίων, δηλητήρια από χωματερές, χλώριο και άλλους επικίνδυνους ρύπους.

 

Όλες αυτές οι βλαβερές ουσίες είναι υπεύθυνες για πολλές και ιδιαίτερα σοβαρές ασθένειες όπως (αρτηριοσκλήρωση, νεφροπάθεια, καρδιοπάθεια, επάρατο κ.λ.π).

Δυστυχώς αυτούς τους επικίνδυνους ρύπους τους συναντάμε ως κοκτέιλ δηλητηρίων στο νερό της βρύσης αλλά και το εμφιαλωμένο όπως αποφάνθηκαν όλοι οι ειδικοί δεν διαφέρει από το νερό της βρύσης στην επικινδυνότητα του.

Το ΑQUA VIE είναι η σωστή τελική επιλογή με την οποία θα εξασφαλίσουμε και θα διατηρήσουμε την υγεία μας.

 

Αν βρεθεί ανώτερη ποιότητα νερού από τα Imperial η Camelot International Health Organization προσφέρει 300.000 ευρώ.

 

Πριν επιλέξετε κάποιο φίλτρο από εμάς ή από αλλού διαβάστε και ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν είναι να επιλέξετε ένα σύστημα καθαρισμού νερού καθώς και διαβάστε και τις συχνές ερωτήσεις.Πατήστε εδώ για επιλογή Φίλτρου Νερού.

 

Φίλες και φίλοι,
Αξίζει τον κόπο να διαθέτετε μερικά λεπτά την ημέρα για να έχετε το καθαρότερο και πιο υγιεινό νερό για εσάς και την οικογένειά σας.

Όπως θα διαπιστώσετε είναι το καλύτερο ΔΩΡΟ που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας.

Συστήσετε μας επίσης τον κάθε φίλο και συγγενή σας που πραγματικά αγαπάτε.

Για την υγεία την δική σας και της οικογένειας σας ΑΞΙΖΕΙ μια τέτοια επένδυση!

Χαρακτηριστικά

Μήκος (cm): 40
Πλάτος (cm): 24
Ύψος (cm): 39
Διάρκεια ανταλλακτικού φίλτρου: 1 μήνας

Πιστοποιήσεις

Βίντεο

Ενημερωτικό Υλικό

.

Κριτικές

Panagiota Zianika
Panagiota Zianika
19:50 09 Sep 19
Πολύ καλό και καθαρό νερό 😄
Εξαιρετική ιδέα το μπουκάλι με το φίλτρο, είναι ιδανικό για τα ταξίδια μας!! Ότι πρέπει για να εξασφαλίσουμε ότι πίνουμε καθαρό νερό.
Bill Brahos
Bill Brahos
15:01 30 Aug 19
Τέλειο νερό ειμαι πολυ ευχαριστημένος..!!!
Vana Gaganaki
Vana Gaganaki
19:14 26 Aug 19
Καθαρο υγιεινο νερο συγχαρητηρια
Giaggos Tsafis
Giaggos Tsafis
11:45 20 Aug 19
Πολύ καλό αποτέλεσμα σε γεύση & ποιότητα του νερού. Άψογη συνεργασία με τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Μανώλη στην Ρόδο , με απλά λόγια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ!!!Ευχαριστούμε πολύ
Demetris Protopapas
Demetris Protopapas
12:17 15 Aug 19
Εξαιρετική ποιότητα , καθαρό υγιεινό νερό
Aliona Zbughin
Aliona Zbughin
07:36 14 Aug 19
Μετά από πολλές επιλογές φίλτρων νερού, κατέλήξα σε Camelot, το νερό ειναι πεντακάθαρο, η κατσαρόλες δεν αφήνουν πέτρα μετα το βρασμό νερού, ο καφές βγαίνει υπέροχος, είμαι πολύ ευχαριστημένη και το συνηστώ ανεπιφήλακτα
Archontia Dekarl
Archontia Dekarl
12:10 11 Aug 19
Εξαίρετη ποιότητα!! Τα φίλτρα έχουν ποσότητα ενεργού φαρμακευτικου άνθρακα μεγαλύτερη απο αντίστοιχα άλλων εταιρειών!! Απαραίτητο για όλη την οικογένεια.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΝΕΡΌ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΩΜΆΕΙ. ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΆ.
Spyros Kera
Spyros Kera
09:53 08 Aug 19
καταπληκτικό!!έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
100% me diafora 6 xronia pelatis
Το καλύτερο φιλτρο της αγοράς με μεγάλη διαφορά.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ CAMELOT ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΎΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΡΌ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ
Πολυ καλο νερο, το προτείνω αναπιφυλακτα.
Tetty Kaliontzaki
Tetty Kaliontzaki
08:05 31 Jul 19
εξαιρετικη ποιοτητα νερου!
Nikos Mavroudis
Nikos Mavroudis
15:48 29 Jul 19
Πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό!!!! Το είχαν και γονείς μου. Το πήρα και εγώ. Πήρα το πιο ακριβό για την κουζίνα και για το μπάνιο. Το νερό δεν μυρίζει και σε τεστ που το υπέβαλα προσωπικά ο ίδιος, πάντα έβγαινε καθαρό!!!! Η εξυπηρέτηση άψογη, η τεχνική υποστήριξη ομοίως!!!! Ειλικρινά η καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα φίλτρα της αγοράς!!! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και ειδικά σε όσους έχουν μικρά παιδιά!!!!!
Vasilis Spanos
Vasilis Spanos
16:46 28 Jul 19
Το έχω 8 Χρόνια είμαι πολύ Ευχαριστημενος
Πεντακάθαρο και ποιοτικό νερό. Η camelot είναι εγγύηση και κορυφαία με διαφορά!
Paris Tourlos
Paris Tourlos
16:24 27 Jul 19
Ειναι το καλυτερο φιλτρο στην αγορα,ειναι οτι καλυτερο για την υγεια μας!
Dorina Dori
Dorina Dori
17:43 26 Jul 19
Το έχω το φίλτρο Αργυρόκαστρο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και το συστήνω παντού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Φυσίγγια Άνθρακα / Μεταλλικών Αλάτων

    Φυσίγγια Άνθρακα / Μεταλλικών Αλάτων

    Επικοινωνήστε μαζί μας Διαβάστε περισσότερα