Ψύκτης Νερού Columbia Master

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να το αποκτήσετε καλέστε μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε ανάλογα την χώρα από την οποία καλείτε στην σελίδα Επικοινωνία.

Δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και αρκετές ακόμη περιοχές. Δείτε αναλυτικά εδώ

Κωδικός προϊόντος: [MININEWPSIKTIS] Κατηγορία:

Περιγραφή

Ψύκτης Νερού Columbia Master

Σύστημα καθαρισμού του νερού με ψύξη και θέρμανση (Ψύκτης νερού)!

Αγαπητοί μας φίλοι,
Όπως γνωρίζετε, το καθαρό και υγιεινό νερό είναι η βάση της καλής μας υγείας.

Δυστυχώς σήμερα τόσο τα επίγεια νερά ( ποτάμια – λίμνες ) όσο και τα υπόγεια νερά, φιλοξενούν εκατοντάδες επικίνδυνους χημικούς ρύπους.

Όλοι πλέον καταλαβαίνουμε ότι με τα τόσα εντομοκτόνα, λιπάσματα, βιομηχανικά απόβλητα, χωματερές, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, χλώριο, κλπ ο άνθρωπος μόλυνε όλα τα νερά του.

Δυστυχώς αυτό το μολυσμένο νερό μας δημιουργεί τις περισσότερες μεγάλες ασθένειες, όπως τις καρδιοπάθειες, την επάρατο, νεφροπάθειες και πολλές πολλές άλλες που υποβαθμίζουν αισθητά την ζωή μας.

Ένα μέρος των ανθρώπων προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα τους πίνοντας, εμφιαλωμένο δηλαδή κονσερβοποιημένο νερό.

 

Έλυσαν όμως το πρόβλημά τους;

Όχι, γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς, το εμφιαλωμένο νερό δεν διαφέρει από το νερό της βρύσης και πολλές φορές λόγω της στασιμότητάς του και της κακής μεταφοράς του γίνεται χειρότερης ποιότητας.( Βάσει των οδηγιών πρέπει να μεταφέρεται και να συντηρείται σε θερμοκρασίες κάτω των 18o C). Επιπλέον, το κόστος αγοράς του, είναι αρκετά υψηλό.

Η Camelot International Health Organization μελέτησε το πρόβλημα σε βάθος και μετά από μακροχρόνιες έρευνες κατασκεύασε στην Αμερική το μοναδικό υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού του νερού Imperial Maximum με μεμβράνες 0,1 Micron, με το οποίο έλυσε το πρόβλημα του καθαρού υγιεινού νερού μια για πάντα για εκατομμύρια οικογένειες σ’ όλο τον κόσμο.

Σήμερα βρίσκεται πάλι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλει ότι δημιούργησε το νέο προϊόν Columbia Master® που λύνει το πρόβλημα του καθαρού υγιεινού νερού για τις επιχειρήσεις, γραφεία, σχολεία, νηπιαγωγεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, εργοστάσια, κομμωτήρια, αεροδρόμια, νοσοκομεία, κλινικές, ιατρεία, οδοντιατρεία, φαρμακεία, καταστήματα όλων των ειδών, εμπορικά και πολεμικά πλοία, υποβρύχια, σκάφη αναψυχής και γενικά ό,που εργάζονται ή συχνάζουν άνθρωποι.

Το σύστημα Columbia Master® μας λύνει το πρόβλημα του καθαρού, υγιεινού νερού τόσο για το κρύο νερό μέχρι θερμοκρασίας 7o C όσο και για το ζεστό μέχρι 95o C, για να φτιάχνουμε άμεσα καφέ, τσάι, στιγμιαίες σούπες ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση επιθυμούμε.

Έχοντας το σύστημα Columbia Master®, που είναι μοναδικό, δεν χρειάζεται να αγοράζουμε φιάλες, χρησιμοποιούμε τρεχούμενο νερό βρύσης το οποίο φιλτράρεται με τα πιο σύγχρονα ειδικά φίλτρα και μεμβράνες 0,1 Micron δίνοντας μας αποδεδειγμένα το πιο καθαρό υγιεινό νερό. Με μεμβράνες 0,1 Micron και με τα πιο εξελιγμένα ειδικά φίλτρα για να πίνουμε ξέγνοιαστα το καθαρότερο και υγιεινότερο νερό.

Όλοι οι εσωτερικοί κάδοι, αντιστάσεις κ.λ.π είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι έτσι ώστε το νερό μας να είναι σίγουρα καθαρό και υγιεινό και να αποφεύγεται μελλοντικά οποιαδήποτε επιμόλυνση του από βαρέα μέταλλα όπως μόλυβδο, κάδμιο κ.λ.π.

Μοναδική τεχνολογία για να αφαιρούνται από το νερό οτιδήποτε επικίνδυνο υπάρχει, ή χημικός ρύπος ή παθογόνος μικροοργανισμός.

 

Γιατί να αποκτήσετε το Columbia Master®;

Μα για τους εξής λόγους:

  • Για να έχετε εγγυημένα το καθαρότερο και υγιεινότερο νερό.
  • Γιατί όλοι οι εσωτερικοί κάδοι, αντιστάσεις είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι.
  • Για να έχετε οικονομία τουλάχιστον τα 2/3 των χρημάτων απ’ ό,τι πληρώνετε αν χρησιμοποιείτε άλλο μηχάνημα κρύου ή ζεστού νερού με μπουκάλες.
  • Καλύτερο Service.
  • Ένας τέταρτος βασικός λόγος είναι ότι το μικρό ετήσιο έξοδο που θα έχετε, θα αφαιρείται 100% ως έξοδο από την επιχείρησή σας.
  • Την εγγύηση του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας Camelot. Την εγγύηση που την απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλα τα κράτη της γης.

Τηλεφωνήστε μας άμεσα για να σας ενημερώσουμε χωρίς καμία υποχρέωση.

Χαρακτηριστικά

Μήκος (cm): 35
Πλάτος (cm): 31
Ύψος (cm): 87
Διάρκεια ανταλλακτικού φίλτρου: 1 έτος

Κριτικές

Panagiota Zianika
Panagiota Zianika
19:50 09 Sep 19
Πολύ καλό και καθαρό νερό 😄
Εξαιρετική ιδέα το μπουκάλι με το φίλτρο, είναι ιδανικό για τα ταξίδια μας!! Ότι πρέπει για να εξασφαλίσουμε ότι πίνουμε καθαρό νερό.
Bill Brahos
Bill Brahos
15:01 30 Aug 19
Τέλειο νερό ειμαι πολυ ευχαριστημένος..!!!
Vana Gaganaki
Vana Gaganaki
19:14 26 Aug 19
Καθαρο υγιεινο νερο συγχαρητηρια
Giaggos Tsafis
Giaggos Tsafis
11:45 20 Aug 19
Πολύ καλό αποτέλεσμα σε γεύση & ποιότητα του νερού. Άψογη συνεργασία με τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Μανώλη στην Ρόδο , με απλά λόγια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ!!!Ευχαριστούμε πολύ
Demetris Protopapas
Demetris Protopapas
12:17 15 Aug 19
Εξαιρετική ποιότητα , καθαρό υγιεινό νερό
Aliona Zbughin
Aliona Zbughin
07:36 14 Aug 19
Μετά από πολλές επιλογές φίλτρων νερού, κατέλήξα σε Camelot, το νερό ειναι πεντακάθαρο, η κατσαρόλες δεν αφήνουν πέτρα μετα το βρασμό νερού, ο καφές βγαίνει υπέροχος, είμαι πολύ ευχαριστημένη και το συνηστώ ανεπιφήλακτα
Archontia Dekarl
Archontia Dekarl
12:10 11 Aug 19
Εξαίρετη ποιότητα!! Τα φίλτρα έχουν ποσότητα ενεργού φαρμακευτικου άνθρακα μεγαλύτερη απο αντίστοιχα άλλων εταιρειών!! Απαραίτητο για όλη την οικογένεια.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΝΕΡΌ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΩΜΆΕΙ. ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΆ.
Spyros Kera
Spyros Kera
09:53 08 Aug 19
καταπληκτικό!!έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
100% me diafora 6 xronia pelatis
Το καλύτερο φιλτρο της αγοράς με μεγάλη διαφορά.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ CAMELOT ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΎΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΡΌ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ
Πολυ καλο νερο, το προτείνω αναπιφυλακτα.
Tetty Kaliontzaki
Tetty Kaliontzaki
08:05 31 Jul 19
εξαιρετικη ποιοτητα νερου!
Nikos Mavroudis
Nikos Mavroudis
15:48 29 Jul 19
Πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό!!!! Το είχαν και γονείς μου. Το πήρα και εγώ. Πήρα το πιο ακριβό για την κουζίνα και για το μπάνιο. Το νερό δεν μυρίζει και σε τεστ που το υπέβαλα προσωπικά ο ίδιος, πάντα έβγαινε καθαρό!!!! Η εξυπηρέτηση άψογη, η τεχνική υποστήριξη ομοίως!!!! Ειλικρινά η καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα φίλτρα της αγοράς!!! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και ειδικά σε όσους έχουν μικρά παιδιά!!!!!
Vasilis Spanos
Vasilis Spanos
16:46 28 Jul 19
Το έχω 8 Χρόνια είμαι πολύ Ευχαριστημενος
Πεντακάθαρο και ποιοτικό νερό. Η camelot είναι εγγύηση και κορυφαία με διαφορά!
Paris Tourlos
Paris Tourlos
16:24 27 Jul 19
Ειναι το καλυτερο φιλτρο στην αγορα,ειναι οτι καλυτερο για την υγεια μας!
Dorina Dori
Dorina Dori
17:43 26 Jul 19
Το έχω το φίλτρο Αργυρόκαστρο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και το συστήνω παντού