Η Ιστορία μας

38 χρόνια Νο1 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot από το 1980 είναι μέλος μεγάλων διεθνών οργανισμών και αμερικάνικων εργοστασίων τα οποία από το 1945 συντελούν στην ανάπτυξη και διατήρηση της υγείας των ανθρώπων προσφέροντας σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις. Η ανάπτυξη της Camelot στηρίζεται στις συνεχείς προσπάθειες της για την δημιουργία ποιοτικών προϊόντων σχετικών με την υγεία, στην διατήρηση στα τελειότερα επίπεδα ενός εξαιρετικού service πελατών, την συνεχόμενη προσφορά εμπειριών, γνώσεων και ευκαιριών στους συνεργάτες της.

camelot φίλτρα νερού
Πλοηγηθείτε αριστερά και δεξιά στο timeline μας

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές μας από 1980 μέχρι σήμερα

 • Απόκτηση Πιστοποίησης Ειδικού στην Ποιότητα του Νερού από το WQA

  Απόκτηση Πιστοποίησης Ειδικού στην Ποιότητα του Νερού από το WQA

  Απόκτηση Πιστοποίησης Ειδικού στην Ποιότητα του Νερού από το WQA

  Το 2008 κατόπιν παρακολούθησης ειδικών σεμιναρίων και σχετικών εξετάσεων οι κ. Κώστας και Ηρακλής Αθανασίου απέκτησαν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά  ειδικότητας στα θέματα νερού: WQA CERTIFIED WATER SPECIALIST, από τον μεγαλύτερο παγκόσμιο φορέα το WATER QUALITY ASSOCIATION της Αμερικής. Έως και σήμερα ανελλιπώς όλα τα χρόνια είναι πιστοποιημένα μέλη με ειδικότητα πάνω στο νερό από το WQA με συνεχείς ετήσιες εξετάσεις και σεμινάρια για την συνεχιζόμενη πιστοποίησή τους. (Λιγοστά άτομα στην Ευρώπη έχουν την συγκεκριμένη πιστοποίηση).

 • Επίσκεψη στα γραφεία του NSF και της U.S. EPA στις Η.Π.Α.

  epa-nsf

  Οι κύριοι Κώστας και Ηρακλής Αθανασίου, μετά από πρόσκληση του καθηγητή και ειδικού ερευνητή των ρύπων του νερού κ. Christian G. Daughton, P.h.D. US EPA, Office of Recearch and Development, National Exposure Research Laboratory, Enviromental Sciences Division Las Vegas, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος της Αμερικής (U.S. EPA) στο Las Vegas και ενημερώθηκαν για τα νέα αποτελέσματα των ερευνών γύρω από την κακή κατάσταση της ποιότητας του νερού όπου και έγινε πρόταση στον κ. Ηρακλή Αθανασίου να συμπεριληφθεί στην ερευνητική, επιστημονική ομάδα του.
  Επισκέφτηκαν επίσης τα γραφεία του N.S.F. και ενημερώθηκαν για τα μεγάλα προβλήματα του νερού.

 • Διάθεση του πρώτου IMPERIAL στην Ελληνική και την Κυπριακή Αγορά

  Διάθεση του πρώτου IMPERIAL στην Ελληνική και την Κυπριακή Αγορά

  Το 1989 διατίθεται με μεγάλη περηφάνια στην Ελλάδα και στην Κύπρο η 1η γενιά IMPERIAL που είχε κατασκευαστεί από τα εργοστάσιά μας στην Αμερική. Το μοντέλο αυτό του  IMPERIAL το είχε και το χρησιμοποιούσε ο τότε Πρόεδρος της Αμερικής Τζώρτζ Μπούς στο σπίτι του και στον Λευκό Οίκο.

 • Ίδρυση της Camelot σε Ελλάδα και Κύπρο

  camelot φίλτρα νερού

  Το 1980 ιδρύεται και στην Ελλάδα και στην Κύπρο η Camelot και ξεκινάει η διάθεση και εδώ της αμερικάνικης σειράς σκευών Camelot και Gordon Blue τα οποία λάτρεψαν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια και τα οποία ακόμη και μετά από 38 χρόνια τα χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση απολαμβάνοντας την μοναδική τελειότητα του κάθε προϊόντος της  Camelot.

οι άνθρωποι μας camelot

Οι Άνθρωποι μας

Μια παλιά κινέζικη παροιμία λέει:

“Εάν θέλεις ευημερία για δέκα χρόνια φύτεψε σιτάρι.
Εάν θέλεις ευημερία για εκατό χρόνια «φτιάξε» ανθρώπους.”

Εάν υπήρχε ένα εξαιρετικό παράδειγμα δυναμικής παρουσίας τότε αυτό θα ήταν η “CAMELOT” με τα μοναδικά, εξαιρετικά προϊόντα ποιότητας μαζί με τους ανθρώπους της σαν σύνολο. Εμείς στην CAMELOT πιστεύουμε στα “κρυφά” ταλέντα ανθρώπων και προσπαθούμε στην εκμαίευση και ανάδυση αυτών των ταλέντων επιτυγχάνοντας, ανθρώπους που είναι χαμηλών τόνων να γίνονται ενεργά, επιτυχημένα μέλη της οικογένειας CAMELOT. Γι’αυτό και ανά πάσα στιγμή δεχόμαστε στο τμήμα πωλήσεων μας οποιονδήποτε έχει πραγματικά μεράκι και φλόγα για επιτυχία ώστε να γίνει ένα ακόμη ενεργό επιτυχημένο μέλος της CAMELOT.

Η Σχέση Εμπιστοσύνης

38 χρόνια δίπλα σας.

Εμείς και οι συνεργάτες μας πιστεύουμε ότι μια σχέση δεν τελειώνει με μια πώληση αλλά στην πραγματικότητα τότε αρχίζει. Μπορούμε και “ακούμε” τους πελάτες αξιολογώντας τις ανάγκες τους και δίνοντας τους την τέλεια λύση. Κατά το πέρασμα των χρόνων είμαστε συνεχώς δίπλα τους, ώστε σήμερα να χαιρόμαστε πράγματι για την εκτίμηση που όλοι μας έχουν.

σχέση εμπιστοσύνης camelot
Ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1980
Από τότε μέχρι σήμερα 38 χρόνια μετά, είμαστε στο σπίτι σας προσφέροντας σε Εσάς και την Οικογένεια σας καθαρό υγιεινό νερό.
Δωρεάν Εξέταση παραμέτρων νερού
Καθημερινές επιστημονικές μελέτες στα εργαστήρια μας
14 Στάδια φιλτραρίσματος
Οι υψηλότερες Ελληνικές και Διεθνείς πιστοποιήσεις
Τα Φίλτρα μας σας προσφέρουν

Το πιο Υγιεινό Νερό

Χωρίς Χλώριο

Αφαιρεί το Χλώριο

Αφαιρεί το χλώριο το οποίο τα παραπροϊόντα της χλωρίωσης δημιουργούν χημικές επικίνδυνες ενώσεις που σχετίζονται με την εμφάνιση καρκίνου, νεφροπαθειών και άλλων ασθενειών..

Χωρίς Μόλυβδο

Αφαιρεί τον Μόλυβδο

Εισχωρεί στο νερό από τις μολύβδινες σωληνώσεις και προκαλεί σοβαρότατα προβλήματα στο νευρικό μας σύστημα, συνδέεται με την υψηλή πίεση του αίματος, τα εγκεφαλικά επεισόδια, τις καρδιακές προσβολές κλπ.

Χωρίς Ίνες Αμιάντου

Αφαιρεί τις ίνες Αμιάντου

Αφαιρεί τις ίνες αμιάντου που εύκολα μπορούν να εμφανιστούν στο νερό μας από την διάβρωση των αμιαντοσωλήνων και όχι μόνο και είναι η αιτία για βλάβες στο νευρικό σύστημα στο δέρμα κλπ.

Χωρίς Φυτοφάρμακα

Αφαιρεί τα Φυτοφάρμακα

Τα συστήματα μας αφαιρούν τα χημικά φυτοφάρμακα τα οποία και καταστρέφουν τον μυελό των οστών, δημιουργούν την επάρατη ασθένεια, βλάβες στα νεφρά και άλλες ασθένειες.

Χωρίς PHA

Αφαιρεί τους Πολυκυκλικούς Αρωματικούς Υδρογονάνθρακες

Αφαιρεί τους Πολυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες που προέρχονται από πυρκαγιές δασών, εξατμίσεις αυτοκινήτων υγρά απόβλητα βιομηχανιών.

Χωρίς Φαρμακευτικές Ουσίες

Αφαιρεί τις Φαρμακευτικές Ουσίες

Τα συστήματα μας αφαιρούν τις φαρμακευτικές ουσίες που προέρχονται από τους ανθρώπους ή τα ζώα τα οποία δημιουργούν αύξηση στις αναπαραγωγικές ανωμαλίες, πρόωρη εφηβεία κλπ.

Η Τεχνολογία της Camelot είναι Αξεπέραστη

Δείτε την Διαδικασία Φιλτραρίσματος Νερού της Camelot

Στο παρακάτω βίντεο σας παρουσιάζουμε το 5ης γενιάς Imperial καθώς μπορείτε να δείτε την τεχνολογία του και τον τρόπο καθαρισμού του νερού και να κατανοήσετε την δυναμική του.

Call Now Button   ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ